Strandballen bedrukken is een uniek cadeau

max2 Een van mijn goede vrienden heeft een eigen camping in het prachtige Frankrijk waar voornamelijk Nederlandse gasten komen in het hoog seizoen. Dit is een hele luxueuze camping in verhouding tot andere en heeft bijvoorbeeld een aantal prachtige zwembaden met een stel glijbanen en is dan ook erg aantrekkelijk voor gezinnen van jong tot oud. Het leek me een leuk idee om te gaan strandballen bedrukken bij Maxilia, hier kan ik namelijk zijn bedrijfslogo op de maxslipper2ballen laten plaatsen en ook de naam van het bedrijf, ook is het een mogelijkheid om gewoon een leuke opdruk te verzinnen gericht op de kinderen en andere mogelijkheden zijn ook allemaal aanwezig.

Het bleek inderdaad een leuk ideemax

Ik was al een tijdje van plan een cadeautje te doen aan hem en dan meer een praktisch iets waar hij ook echt wat aan zou hebben en daarom ging ik op het internet opzoek. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij het strandballen bedrukken waar ik prachtige ontwerpen kon maken voor verschillende soorten ballen. Ik bestelde de ballen omdat het me perfect leek voor hem en toen ik ze eenmaal had gegeven was hij er reuze blij mee, het werd op de camping zelf dan ook met open armen ontvangen. Hij legde de ballen beschikbaar voor iedereen bij het bad en de kinderen van jong tot wat ouder maakte er allemaal gebruik van en dus was het een geslaagd cadeau.