Met plezier rijlessen volgen bij Rijschool Mook

Rijschool  Mook is waar ik mijn rijbewijs heb gehaald. Wat een geluksmomentje was dat doen ik een blij gezicht en een uitgereikte hand van de instructeur kreeg om mij te feliciteren dat ik ben geslaagd. Het rijbewijs heb ik cadeau gekregen van mijn ouders, dit had ik niet verwacht omdat dit nooit ter sprake kwam. Omdat ik zelf een baan heb, was ik al een flinke tijd aan het sparen om mijn rijlessen te kunnen gaan volgen. Toen ik de eerste gratis proefles achter de rug had, hebben mijn ouders mij verblijd met het nieuws dat ik mijn rijbewijs van hen krijg.

rijschool mook

Het was erg leuk om hier rijlessen te volgen

Rijschool Mook staat er om bekend dat de instructeurs hun vak verstaan. Het is dan ook prettig dat je telkens les krijgt van dezelfde rijinstructeur. Hierdoor bouw je al snel een goed leertraject op wat bevorderlijk is om zo spoedig mogelijk dat rijbewijs te kunnen gaan halen.

rijschool mook

 

 

 

Het geld dat ik heb gespaard voor mijn rijbewijs kan ik nu gebruiken voor mijn auto. Deze auto ga ik deze week ophalen bij de dealer. Omdat ik zo blij ben met het behalen van mijn rijbewijs dat ik op een erg leuke en leerzame manier heb mogen doen. Heb ik besloten om mijn complimenten over deze verkeersschool achter te laten op dit blog. Zeker omdat ik in mijn omgeving nog wel eens minder leuke verhalen te horen heb gekregen als het gaat om rijles volgen.

rijschool mook