De populariteit van de Xbox

Veel mensen verkiezen de Xbox boven de PS4. Een van de mogelijke redenen hiervoor is dat de Xbox iets goedkoper is. Die bijna honderd bespaarde euro’s kun je gebruiken voor het kopen van een nieuwe game en een tweede controller. Daarbij bestaan sommige Xbox One aanbiedingen uit een console en tot aan vijf andere games. Dankzij de ‘play anywhere’ functie van Microsoft krijg je ook een kopie van bepaalde games voor je Xbox en je PC (zolang je Windows 10 hebt).

Xbox One aanbiedingen
Er komen bijna iedere dag nieuwe aantrekkelijke Xbox One aanbiedingen bij om de keuze voor jou net iets moeilijker te maken. Misschien heb je er een keer een folder in de brievenbus over gekregen of zie je regelmatig deals voorbijkomen op console-aanbiedingen.nl. Als je niet zomaar een Xbox wil kopen, is het wel een goed idee om je van tevoren te verdiepen in het specifieke type Xbox waar je naar op zoek bent.

Xbox

Prijzen vergelijken
Zodra je genoeg Xbox One aanbiedingen hebt bekeken, is het tijd om de juiste winkel te selecteren waar je hem gaat kopen. Dit kan een fysieke winkel bij jou in de buurt zijn of een online winkel. Dankzij het grote online aanbod, is het bijna onmogelijk om de Xbox aanbieding met bijbehorende bundel die het beste bij jou past over het hoofd te zien.

Tweedehands Xbox One consoles
Als je goed kijkt, zul je ook veel tweedehands Xbox One aanbiedingen zien. Dit is vaak een uitgesproken kans om voor weinig geld een zo goed als nieuwe Xbox binnen te slepen. Dergelijke deals vind je onder andere op de advertentiewebsite Marktplaats.