skipashouders bedrukken

Een skipashouder is erg handig voor een ski uitje of skivakantie. Een skipashouder is namelijk een makkelijke manier om skipassen/ liftpassen of zelfs een ID te bevestigen. Dit wordt vaak gebruikt in ski resorts of op de pistes en zijn handig om snel toegang tot te hebben. Met een skipashouder kan je je pasje dicht op het lichaam dragen zodat deze veilig en snel gepakt kan worden om tegen de lezer te houden. Door het jojo mechanisme hoef je slechts te trekken aan de skipas of ID en de jojo laat een deel van het koord vieren waardoor je gemakkelijk de pas kan laten scannen of gebruiken. Het is natuurlijk ideaal om deze skipashouder te bedrukken.

Als geschenk

Een skipashouder is het ideale geschenk om klantenrelaties mee te verrassen, het is namelijk mogelijk om een skipashouder te bedrukken. Zo is dit een origineel maar vooral erg handig cadeau voor tijdens de wintersport. Hiernaast kan een skipashouder ook gebruikt worden om uit te delen tijdens open dagen, beurzen en evenementen. Zo krijgt de bezoeker een leuk en origineel cadeau mee naar huis waar het logo van het bedrijf meer wordt gezien.

Mede dankzij de ruime keuze mogelijkheden is er altijd wel een pashouder te vinden naar wens. Het fijne hieraan is dat het dus ook mogelijk is om de skipashouder te laten bedrukken met een logo, eigen tekst of kleur naar keuze. 

skipashouders bedrukken

Persoonlijk gebruik

Een skipashouder is ook erg leuk om een persoonlijke touch aan te geven. Zo kan je de bedrukte skipashouder cadeau doen voor een vriend of familielid, of natuurlijk voor jezelf. Een printje, afbeelding, speciale kleur of tekst zorgt ervoor dat de skipashouder makkelijker te vinden is en je het niet kwijt raakt. Zo kan je gerust après skiën en de ochtend erna gemakkelijk de piste op met je skipas veilig op zijn plek.