Ga in zee met een duurzame bidon producent voor duurzaam promotiemateriaal

Hoe je je bedrijf promoot is van wezenlijk belang, omdat de methodes en materialen die je gebruikt, vaak representatief zijn voor de waarden en normen van je bedrijf. Dit was 50 jaar geleden totaal geen onderwerp van discussie, omdat zaken als klimmaat, duurzaamheid, fair-trade, biologische producten en andere meer moderne consideraties veel minder in het collectieve bewustzijn aanwezig waren. Als jij in die tijd dus reclame maakte met een product dat slecht was voor het milieu, dan zou je daar niet of nauwelijks door in de problemen komen. Niet alleen leven we nu in een hyperbewuste maatschappij, maar we leven ook nog in een zogenaamde cancel-culture. Dat betekent dat het doen en laten van bedrijven, maar ook personen, constant onder een vergrootglas wordt gelegd. Door social media is dat gegeven nog eens extra aanwezig, omdat in wezen iedereen via social media op ‘onderzoek’ uit kan gaan om bijvoorbeeld in de geschiedenis van een persoon of bedrijf te gaan spitten. Als daar ook maar iets in staat wat niet door de beugel kan, dan krijg je het vuur aan de schenen gelegd. Het is dan ook zaak om je als persoon, maar zeker ook als bedrijf, niet de woede van de massa op de hals te halen. Dus het is belangrijk om bij de promotie van je bedrijf goed te laten zien dat je begaan bent met bijvoorbeeld het milieu. Vermijd dan ook plastic en wegwerp artikelen en kies voor recyclebare materialen en producten die lang mee gaan. Zo kun je via bottlepromotions.com in zee gaan met een duurzame bidon producent. De bidons zijn bijvoorbeeld gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor gaan ze heel lang mee en op deze manier draag jij als bedrijf ook weer bij aan de reductie van ‘singe use’ plastic. Dat nemen de ontvangers van de bidons uiteraard ook weer mee als ze de bidons in ontvangst nemen. Bijkomend voordeel is dat jouw bedrijfsnaam door die lange houdbaarheid lang in het geheugen blijft bestaan van de gebruikers. Dus dankzij de bidon producent bottlepromotions.com kun je promotieartikelen verspreiden die lang blijven bestaan en daardoor ook lang effect hebben. Ze kunnen zelfs wisselen van eigenaar en zo dus het bereik nog eens vergroten. Tegelijkertijd kun je de je duurzame normen en waarden via de bidon producten ook kenbaar maken aan bestaande en potentiele klanten. Al met al is het voor promotiedoeleinden dan ook goed om eens te kijken op de website van deze bidon producent. 

Kijk voor meer informatie over de bidon producent op de site 

Als je meer wilt weten over de bidon producent en de bijbehorende bidons, dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van bottlepromotions.com. Zo kun je bij deze bidon producent bidons bestellen in verschillende categorieën zoals: 

  • Eco bidons
  • Lifestyle bidons
  • Sport bidons

Alle bidons zijn uiteraard gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal en gaan dan ook lang mee. 

Bestel de bidons van je keuze

Als je eenmaal weet welke bidons je wilt bestellen en hoeveel, dan kun je de bidon producent hiervan op de hoogte stellen. Vervolgens kun je de bestelling plaatsen.