Welke Dutchebike aanschaffen online?

Dutchebike

Een elektrische fiets kopen begint met rustig de mogelijkheden op een rijtje zetten. Welk merk fiets wil je aanschaffen, welk model past het beste bij jou en komt de prijs overeen met jouw budget? Dat maakt een Dutchebike online bestellen zo ideaal. Niet alleen weet je op voorhand dat je kwaliteit in huis haalt, er is een breed assortiment van eBikes met elk een specifieke doelgroep. En als kers op de taart kun je goedkoop online een Dutchebike kopen van hoge kwaliteit.

De showroom van Fast & Furious is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Bekijk alle Dutchebike modellen direct in de webshop.

Dutchebike

De juiste Dutchebike bestellen

Je weet al dat je een elektrische fiets wilt aanschaffen, maar je weet nog niet helemaal welk merk en model. Met deze tips wordt een keuze maken veel eenvoudiger:

  • Let op met budget merken, die worden vaak gemaakt van minderwaardige componenten. Bekende merk fietsen zijn vaak behoorlijk duur, ook vanwege de naamsbekendheid en uitgaven voor marketing. Dutchebike combineert een hoge kwaliteit met een betaalbare prijs.
  • Er zijn damesfietsen en herenfietsen, hoewel deze scheidingslijn minder scherp ligt dan vroeger kan een lagere damesfiets voor vrouwen wat handiger zijn.
  • Als je lange afstanden aflegt is het verstandig om direct bij het bestellen van de Dutchebike een accu te kiezen met hogere capaciteit. Dan ligt de actieradius hoger, dat betekent dat je grotere afstanden kunt afleggen op één lading.
  • Het merk Dutchebike levert elektrische fietsen met de motor in de voorvork. Zo kun je stabiel en betrouwbaar fietsen zonder jouw balans te verliezen. De accu kan wel van locatie verschillen, soms ligt deze voor, en soms achter.
  • Voor optimaal comfort kun je kiezen voor een fiets met lage instap. De Mama Bike heeft bijvoorbeeld een lage instap zodat je de eBike in evenwicht kunt houden met kinderen in de kinderzitjes. Er is ook een normaal model met lage instap voor mensen met een beperkte mobiliteit.
  • Wanneer opstappen en afstappen lastig gaat, kun je kiezen voor de Dutchebike Triple met drie wielen. Deze fiets blijft ook rechtop staan als je stilstaat.
  • Het aantal versnellingen is afhankelijk van het model, de meeste Dutchebike types zijn daarnaast voorzien van drie standen voor de trapondersteuning. Zo kun je onder alle omstandigheden comfortabel fietsen.
  • Wanneer je de fiets wilt verzekeren tegen diefstal moet je altijd goed navragen wat de voorwaarden zijn voor het slot. Doorgaans wordt voor fietsen een ART 2 gekeurd slot aanbevolen, een ART 3 slot is voor een eBike ook geen overbodige luxe.

Je kunt bij Fast & Furious goedkoop jouw favoriete Dutchebike kopen of leasen. Kijk direct in de webshop voor de complete collectie.