feestdagen jubileum logo_topIk wilde mijn zus als verjaardagcadeau iets leuks geven. Ik ben heel slecht in het verzinnen van leuke cadeautjes en uitjes. Daarom heb ik een offerte aangevraagd bij IetsDoenOfferte voor een leuk en origineel verjaardagscadeau om met z’n tweetjes te doen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een leuke dag in Pieterburen wadlopen en na deze tocht te genieten van het zwembad en sauna.

Mijn zus was vorige week jarig. Toen heb ik een leuke kaart geschreven en er in gezet dat we samen wat leuks gaan doen. Ik had de reservering al gemaakt. Gisteren heb ik mijn zus opgehaald thuis en zijn we samen naar Pieterburen gereden, ze wist nog van niets. Toen we daar aankwamen werden we heel gezellig ontvangen met een kopje koffie of thee en een gebakje. Ondertussen kregen we een diavoorstelling te zien waarbij we uitleg kregen. Na deze diavoorstelling mochten we beginnen met onze tocht. Deze tocht was 8 kilometer lang. Wij hadden heel veel geluk want wij kwamen een aantal zeehonden tegen. Toen we terug kwamen zeiden ze dat het heel zeldzaam is als je zeehonden tegen komt. Af en toe zakten we wel tot aan onze knieën in het water.

Zwembad en sauna

Toen we eenmaal weer terug waren hebben we nog even kunnen genieten van het zwembad en een lekkere sauna. We waren er wel aan toe om even af te koelen en te genieten.

We hebben zeer genoten van deze uitjes en gaan dit snel nog een keer doen en vragen via IetsDoenOfferte.nl een offerte aan.