Sleutelhanger met foto voor een persoonlijk cadeau

jacuzzi kopen

Een sleutelhanger met foto kun je geven wanneer je een persoonlijk cadeau zoekt. Het is een klein, maar wel leuk cadeau en bovendien een zeer persoonlijk cadeau. Je maakt van een sleutelhanger een persoonlijk cadeau omdat je eerst zelf de sleutelhanger uitkiest en deze daarna voorziet van een unieke foto. Wil je meerdere personen een klein cadeautje geven dan maak je voor iedereen zo’n sleutelhanger. Zo krijgen ze allemaal een eigen persoonlijk cadeau. Je kunt de sleutelhanger voorzien van een foto van degene voor wie deze bestemd is of van een foto van iets waar deze persoon veel van houdt. Door de sleutelhanger aan een bos sleutels te hangen weet iedereen voor, en van wie, die sleutelbos is. Je kunt de bij de sleutelhanger met foto ook nog een tekst schrijven waardoor het nog net iets persoonlijker wordt.

Heb je een speciale voorkeur voor een sleutelhanger met foto?

Sleutelhangers zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten zodat je veel keuze hebt. Een sleutelhanger met foto is bovendien te verkrijgen in vele materialen zoals RVS, leer of kunststof. Maak van een klein cadeautje een zeer persoonlijk cadeautje. Zoek de sleutelhanger uit die jouw voorkeur heeft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ronde zilverkleurige sleutelhangers die zijn gemaakt van een metaallegering zonder nikkel. Deze ronde sleutelhangers zijn in meerdere maten te verkrijgen. Ook sleutelhangers van leer zijn zeer in trek en verkrijgbaar in meerdere maten. Hierop kun je clicks plaatsen waarin de foto’s komen. Deze clicks zijn steeds weer uit te wisselen zodat je sleutelhanger er elke keer weer anders uitziet. Je kunt meerdere clicks op een sleutelhanger laten plaatsen.

Een sleutelhanger met foto is een geschikt cadeau voor elke gelegenheid

Een sleutelhanger met foto is geschikt om cadeau te geven bij elke gelegenheid. Denk daarbij aan vaderdag, moederdag, een nieuwe woning, het behalen van het rijbewijs en nog veel meer. Zeker voor een nieuwe woning of het halen van een rijbewijs is een sleutelhanger naast een leuk cadeau ook nog eens praktisch voor aan de ‘nieuwe’ sleutelbos. Wist je dat er, door een sleutelhanger aan je sleutelbos te hangen, minder sleutels kwijt raken. Door de sleutelhanger te personaliseren met een mooie foto en een lieve tekst geef je altijd een speciaal cadeau. Omdat een gepersonaliseerde sleutelhanger niet duur is kun je deze ook makkelijk geven, ook zonder reden. Iemand een hart onder de riem steken of zeggen dat je iemand lief vindt kan ook heel goed met een gepersonaliseerde sleutelhanger, bijvoorbeeld in de vorm van een hart.

Je kunt zelf makkelijk een sleutelhanger ontwerpen

Wanneer je een sleutelhanger met foto cadeau wilt doen kun je gebruik maken van het personalisatie systeem op de website. Eerst zoek je de sleutelhanger uit die je graag cadeau wilt doen. Je kunt de foto die je erin wilt hebben, uploaden en op de juiste manier plaatsen. Wil je de foto laten graveren dan kun je de achtergrond zelfs weg laten halen. Wil je een tekst dan kun je deze plaatsen en het geschiktste lettertype erbij uitzoeken. Je ziet een voorbeeld van de sleutelhanger zoals deze eruit komt te zien. Vind jij het goed dan hoef je alleen nog maar te bestellen!