Kom jij ook genieten van een sauna dagje?

Ontspannen

Kom ook gezellig naar Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen! Het is een groot opgezet sauna- en thermencomplex. Het ligt in een bosrijke omgeving en heeft bijna alle faciliteiten die maar je kunt bedenken op saunagebied. Ook hebben ze een hamam- en rhassoulruimte en event-sauna waar je heerlijk kunt genieten. Aan het einde van de dag kun je alles afsluiten in het à la carte restaurant. Ze heten je van harte welkom en hopen je gauw te zien!

Sauna

Niet een hele dag naar de sauna?

Wist je dat als je regelmatig voor ontspanning zorgt, je lekkerder in je vel gaat zitten, beter gaat functioneren én optimistischer bent?! Plan dus snel een sauna uitstapje! Even tot rust komen in een sauna of in een van de baden. Er is nu ook iets heel handigs voor als je niet de tijd hebt om een hele dag te gaan. Bij sauna per minuut hoef je alleen maar te betalen voor de tijd dat je er ook werkelijk bent. Zo hoef je niet meer naar goede acties of aanbiedingen te zoeken. Je betaalt maar 12 cent per minuut en nooit meer dan de normale dagprijs. Zo kun je even naar de sauna gaan (ongeveer 1,5 uur) voor minder dan €10,80. Je hebt de keuze uit 25 locaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is dus een locatie in de buurt en je hoeft niet meer lang vooruit te plannen!

De Thermen

Arrangementen

Wat is er nou fijner als je gaat relaxen én ook nog eens kortingen krijgt?! Bij de Thermen in Nijmegen hebben ze diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen.

  • Keuze arrangement: bestaat uit 3/4 blokken met elk meer dan 20% korting. Deze blokken kun je natuurlijk zelf samenstellen.
  • Midweek arrangement: deze is van maandag t/m donderdag en kun je lekker 4 dagen genieten van de rust, massages, gezichtsbehandelingen etc.
  • Re-balanced arrangement: hét moment om weer in balans te komen waarbij je de hele dag gebruik kan maken van alle bad en saunafaciliteiten, je krijgt massages, koffie/thee met iets lekkers en nog veel meer!
  • Duizend en één nacht arrangement: hierbij kun je genieten van een speciale Tekya-hammam behandeling en een heerlijke kokospakking. Met wel 20% korting voor 1 persoon en 30% voor 2!
  • All-inclusive arrangement: bij deze kom je niks te kort! Geniet van een beautybehandeling en een Rhassoulsessie of van een bamboemassage en even onder de zonnebank.
  • Lunch arrangement: soep en een tosti naar keuze met jus d’orange én je mag gebruik maken van de massagestoel of de zonnebank.
  • High tea arrangement: de hele dag gebruik maken van alle sauna- en badfaciliteiten, de hele dag genieten van Puro FairTrade thee + een lunch!