Het wonder van de sneakerwereld en sneakers als cadeau

11 sneakers

Ik vertelde laatst dat ik beige sneakers dames had gekocht, toch? Als ik het me goed kan herinneren had ik daar volgens mij ook bij verteld dat ik gewoonlijk alleen maar zwart draag en het dus best uniek is dat ik zoiets überhaupt aan zou trekken. Maar goed, ik heb dus die beige sneakers gekocht, op internet online besteld en ze kwamen binnen een dag later. Ik heb ze van de postkoerier aangenomen, meegenomen naar de woonkamer en meteen opengedaan en aangetrokken. En tot mijn positieve verbazing zaten ze ook nog eens geweldig. Nou, hoe mooi is dat?

Ook nog andere sneakers op het oog

Ik dacht ook gelijk bij mezelf: wat nou als ik alle schoenen die ik heb, gewoon eindelijk eens een keertje de deur uit doe? En dan bedoel ik natuurlijk niet die nieuwe beige sneakers hoor, die mogen wat mij betreft lekker blijven en daar zal ik ook echt nog wel een tijdje op blijven rondlopen. Nee, ik heb het over de rest van mijn schoenen, die in principe allemaal gewoon een beetje afgetrapt en ingezakt zijn. En dan witte dad sneakers kopen, is een beetje het idee. Dat zijn echt van die moderne sneakers.

Hoe lang houd ik dat vol

Ik heb een beetje spijt van wat ik gedaan heb. Niet van mijn nieuwe aankoop van de witte dad sneakers en al helemaal niet van de beige dames sneakers, nee, ik heb het over het weggooien van al mijn andere schoenen. Dat was zonde en eigenlijk niet zo handig om te doen. Maar goed, nu kunnen we er weinig meer aan veranderen, of wel dan? Ik heb het allemaal al weggegooid en er is geen enkele kans dat er nog iemand zal zijn die ze toevallig uit de kliko heeft gevist. Goed, ik heb mooie schoenen ervoor terug dus dat is fijn.