Feestje te vieren? Laat speciale ballonnen met logo bedrukken!

Wat je reden ook is een feestje te vieren, elke feestelijkheid kan nog extra opgeleukt worden met het een of ander natuurlijk! Vandaag daarom een bericht over de mogelijkheid tot het ontwikkelen van ballonnen met logo of afbeelding erop bij Maxballonnen.nl

Wat een plaatjes, (op) deze ballonnen!

Niets is immers gezelliger dan een goede aankleding, die past bij het feest dat er te vieren valt. Let wel, ik doel hier helemaal niet alleen op een particulier feest, want ook ondernemers hebben dikwijls reden tot een feest. Ben je weer uit de crisis gekrabbeld, heb je dit jaar een mega-omzet gedraaid, heb je een grote klant binnengehaald, heeft je bedrijf een bijzonder jubileum te vieren? Mocht je stil willen staan bij dit soort heuglijke gebeurtenissen en tegelijkertijd voor een goede promotie willen zorgen, dan is het bedrukken van ballonnen met je logo een bijzonder goed idee! Hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn, want vele andere ondernemers zijn je voorgegaan in dezen.

195

Zo kun je de ballonnen bedrukken in het kader van promotionele activiteiten. In het voorbeeld van bovenstaande ballon werd deze meegegeven aan klanten, ten behoeve van de verkoopbevordering.

192

Ik ben zelf erg te spreken over de kwaliteit van deze full colour bedrukking op de ballonnen, want zoals je ziet is deze echt te roemen. Kijk eens hoe goed de kleuren uitkomen op de ballon en hoe bijzonder het geheel eruit komt te zien. Is je kind jarig en wil je echt uitpakken? Denk dan eens aan de mogelijkheid een foto af te laten drukken op de ballonnen.

197

Ook kun je er natuurlijk al je creativiteit op loslaten, zoals hierboven te zien. Met recht een plaatje!