Eindelijk de Max handdoeken besteld!

10231_imagesVoor wie op zoek is naar een passend cadeau wat altijd uniek is om  te geven, ga dan handdoeken bedrukken bij Max handdoeken! De aanschaf gaat erg gemakkelijk en vanuit je eigen stoel wordt het mogelijk gemaakt om te bestellen. Dat is dus een van de redenen dat ik het bestel via het internet, vanuit mijn eigen stoel de bestelling plaatsen en het vervolgens laten bezorgen op de locatie waar ik het hebben wil. Waarom moeilijk doen als je het via het internet waar kan maken. Het voordeel van het internet is dat ik niet in de rij hoef te staan om af te rekenen, dat is ergernis nummer 1 bij mij!34494_img_2198

Zonder problemen de bestelling geplaatst.

Bij max handdoeken heb ik de handdoeken laten bedrukken en zonder problemen laten bezorgen. Het enige nadeel van het bestellen via het internet is dat je niet eerst het kwaliteit kan bekijken alvorens je betaald. Deze vraag heb ik bij Max handdoeken neergelegd en in een zeer korte tijd antwoord terug gekregen. Gelukkig werd mij gegarandeerd dat mocht ik niet tevreden zijn met het kwaliteit van de handdoeken dat ik het zonder pardon terug kan sturen. Dan wordt het wel heel erg aangenaam gemaakt voor mij om de bestelling wel degelijk groter te maken. De oudere handdoeken die ik thuis heb gaan uiteraard de prullenbak in waardoor ik voor de nieuwe doeken genoeg ruimte over kan houden.logo (3)