Aanrader: de quad core i7 laptop

Vandaag een bijdrage van mijn kant over een wel heel bijzondere notebook, leuk om cadeau te krijgen natuurlijk, maar minstens zo leuk om met je gespaarde geld voor jezelf aan te schaffen. Laten we eerst eens een kijkje nemen naar de quad core i7 laptop zelf, vooraleer ik je er het een en ander over vertel.

28

Deze quad core i7 laptop van BTO is een bijzondere in z’n soort. De snoeiharde processor zorgt ervoor dat alles snel geladen wordt en je er dus naar hartenlust op kunt gamen en je er grote programma’s op kunt laden. Ideaal dus voor ontwerpers die op een mobiel apparaat als dit overal willen kunnen designen en hun ontwerpen fatsoenlijk willen kunnen presenteren. Geen wonder dat dit voor deze doelgroepen, ontwerpers en gamers, dé laptop bij uitstek is om te hebben.

27

Hoge kwaliteit hard- en software

Niet alleen de processor is van hoge kwaliteit, ook andere belangrijke zaken als het koelsysteem en de videokaart zijn dat. Beide zijn zeer belangrijk voor het snel en het goed laden van enorme hoeveelheden informatie, hetgeen zo essentieel is voor gamers en designers. Extra voordeel aan de quad core i7 laptop bij BTO is bovendien dat je ‘m naar gelang zelf kunt samenstellen. Wat je wensen ook zijn, wat je ook aan uitbreidingen of juist aan minimalisering wilt, je kunt het bij BTO precies zo laten samenstellen als je zelf wilt. De laptop wordt immers pas gebouwd zodra jij je opdracht hebt doorgegeven. Je zou verwachten dat daar een hoog prijskaartje bij zou komen kijken maar niets is minder waar. Zoals te zien ben je aan de samenstelling zoals in de U Book hierboven slechts iets meer dan duizend euro kwijt – echt een koopje als je nagaat wat een kwaliteit aan hard- en software er zich in de notebook bevindt. 

32